Op voorraad

Te bestellen vanaf 6 stuks

38.95 excl. BTW
 47,13 incl. BTW

8.5/10

Aantal:
38.95 excl. BTW
 47,13 incl. BTW
Aantal:

Een blauwe BEERBOXL met een prachtige selectie aan bieren gekozen op kleur.

Inhoud BEERBOXL Blauw:

01. Blauw Pilsener 33cl
De pils heeft zijn naam te danken aan de kleding van arbeiders van vroeger. Het smaakt moutig met een zachte bitterheid. Geuren van mout en hop.

02. Efes Pilsener 33cl
Een verfrissende, Turkse pils met een eigen smaak door toevoeging van rijst.

03. Blanche de Namur Wit 25cl
Een rosé kleurig bier met een zoete, moutige smaak met vleugen van bloemen en vruchten, zoals aardbei en framboos. Geuren van framboos, tarwe, aardbei en mout. Zoete afdronk.

04. ‘t IJ Natte 33cl
Het op één na oudste bier van brouwerij ‘t IJ met aroma’s die vol zitten met karamel, toffe en gebrande mout. De mout zorgt voor een zacht geroosterde smaak met tonen van bruine suiker, noten en pruimen.

05. Bax Kon Minder Wit 33cl
Een verfrissend witbier met een frisse, fruitige smaak van citrus. Geuren van sinaasappel, citroen en kruiden.

06. Oersoep Offspring 33cl
Een oranjekleurig bier met zoete smaak van mout, gecombineerd met bloemige en fruitige tonen.
Geuren van tropisch fruit en citrus. Licht bittere en fruitige afdronk.

07. Trinitas Tripel 33cl
Vernoemd naar de heilige drie-eenheid. Volle en krachtige smaak met kruidige tonen als vanille, laurier en hop. Zoete geur wat doet denken aan appeltaart en vanille, met een hint koriander. Zachte, licht bittere afdronk met een hint tabak.

08. Vlaams Paard Tripel 33cl
Het Vlaams Paard, het uiteinde van de ra van een schip. Met drie soorten granen die het bier karakter, kracht en gemak geven.

09. Floreffe Meilleure 33cl
Een donker, goudgeel bier met kruidige smaak, maar ook anijs en koriander zitten erin verwerkt. In de geur weer de anijs en koriander. Krachtige afdronk.

10. Chimay Blauw Special 33cl
Een bruin getint bier met smaken van donker fruit, mout en een lichte bitterheid. Geuren van karamel, suiker en pruimen. Een lange warme en intense afdronk.

11. Gulpener Korenwolf 30cl
Een lichte strogele en lichtgroene kleur met een frisse, fruitige smaak. Milde tonen van jonge bloesem. Frisse, fruitige geur met tonen van jonge fruitzuren en licht zoete bloesem. Korte, licht bittere afdronk.

12. Kronenbourg 1664 25cl
Het verfrissende, fruitige, Franse witbier met smaken van koriander, kruidnagel, citrus en zacht fruit.

13. Baptist Wit 33cl
Een verfrissend wit tarwebier. Het is een vrij licht blond kleurig bier met frisse tonen en lichte kruidige toetsen.

14. Val-Dieu Blonde 33cl
Een goudgeel bier met smaken van citrus, karamel, gras en diverse kruiden. Geuren van fruit, specerijen, koriander en een vleugje honing. Licht bittere afdronk met citrus.

15. Petrus Gouden Tripel 33cl
Een helderblond bier met smaken van romig mout, appel, een vleugje citroen en koriander. Hoge gisting en nagisting in de fles. Droge, bittere afdronk.

16. Postel Tripel 33cl
Een Belgisch abdijbier met een blonde, oranjeachtige kleur. Smaken van koriander en sinaasappelschil. Een licht kruidige geur. Kruidige, hoppige afdronk.